Solar Entreprenad Nordic
06
Oct

Solar Entreprenad Nordic utökar sin närvaro i Göteborg med en ny lokal på 420 kvadratmeter

Solar Entreprenad Nordic meddelar stolt att de har flyttat in i nya lokaler på 420 kvadratmeter i Göteborg. De nya lokalerna är en uppdatering från deras tidigare plats och ger dem mer utrymme för deras personal och utrustning.

Den nya platsen möjliggör för Solar Entreprenad Nordic att utöka sin kapacitet och fortsätta att erbjuda högkvalitativa och effektiva tjänster till sina kunder. “Vi är mycket nöjda med våra nya lokaler och vi tror att detta kommer att hjälpa oss att möta våra kunders behov på ett bättre sätt”, säger VD för Solar Entreprenad Nordic AB.

Företaget har även investerat i ny utrustning och teknologi för att effektivisera sina processer och förbättra sina tjänster. “Vi har gjort betydande investeringar i vår utrustning för att säkerställa att vi kan fortsätta att leverera högkvalitativa tjänster till våra kunder”, tillägger VD.

Solar Entreprenad Nordic AB är glada över att kunna erbjuda sina kunder en uppdaterad och modern anläggning som passar deras behov. Med sin nya plats och investeringar i utrustning och teknologi, är de redo att ta sig an nya projekt och utmaningar i framtiden.