Södra Långebergsgatan 26B 421 32 Västra Frölunda

VÅRA TJÄNSTER.

SAMARBETSPARTNERS

Vi utökar hela tiden våra samarbeten för att våra så tilltalande för våra kunder som möjligt. Söker du/ni en installatör för att bredda erat utbud av lösningar så har ni kommit rätt. Hör gärna av er och presentera vad du/ni gör och vad vi skulle kunna bidra med. Vi erbjuder gärna våra tjänster till företag såsom konsultation och rådgivning, har ni stora installationer på gång så hjälper vi er gärna med arbetskraft också

PRIVATA BOSTÄDER

Ända sedan vi startade har vi specialiserat oss på just installationer för privatkunder. Vi erbjuder ett brett sortiment produkter och även en rad olika lösningar som passar just dig och dina förutsättningar. Vi tycker att installationer för privatpersoner är både roligt och givande då inget projekt är det andra sig likt. Under projektets gång kommer vi hela tiden föra en diskussion med dig som kund för att säkerställa våran och din anläggnings säkerhet. Samtlig dokumentation ser vi som en självklarhet och vi strävar efter att vara så genomskinliga som möjligt i vår kontakt.

FÖRETAG OCH BRF

Att hjälpa andra är något vi ser fram emot varje gång, vare sig ni är en förening eller ett bolag kan ni räkna med samma service som våra privatkunder. Våra projektörer och installatörer har en stor kunskap inom byggbranschen sedan tidigare och arbetar gärna med större projekt. Vi kommer gärna ut till er och förklarar hur vi tänker och vad som fungerar bäst i erat fall. Har ni många olika frågor och flertalet olika intressenter ställer vi gärna upp på en presentation utav vårat potentiella arbete och ger er svaren ni förhoppningsvis eftersöker.

LANTBRUK OCH SOLPARKER

Vi har goda erfarenheter av att arbeta ihop med lantbrukare och gör det gärna oftare, anledningen till detta är dom ofta stora möjligheterna till olika former av installationer. Vi kan för närvarande installera solpaneler på tak, mark samt flytande lösningar på vatten. Att bygga solparker är något vi ser fram emot och gärna tar oss an, har du planer på att bygga en eller söker konsultation för att överse möjligheten till att göra det så kontakta oss gärna.