Södra Långebergsgatan 26B 421 32 Västra Frölunda

Karriär

Jobba hos oss

Vi har i dagsläget allt från snickare till ingenjörer anställda i bolaget och vi arbetar samtliga ihop för att bredda våra kunskaper. Att vara anställd utav oss innebär att du hela tiden har möjligheten att utvecklas inom ditt eget område eller lära dig något nytt. Vi tycker det allra viktigaste är att alla skall trivas och känna sig trygga på sin arbetsplats oavsett om du arbetar på kontoret eller ute på fältet.

Kommentar från en utav våra anställda.
”Ända sedan jag började på Solar Entreprenad i början av 2022 har dom hela tiden sett till mitt bästa samtidigt som det ställs olika krav på mig. Jag trivs bra med att ha en flexibel arbetsroll och känner att möjligheten för utveckling finns ständigt närvarande” -Efraim Seffo

FRÅGOR OCH SVAR

Som anställd hos oss kan du räkna med ett varmt bemötande varje dag. Vi arbetar tätt mellan dom olika avdelningarna och söker personer som ser sig själva som flexibla i sitt arbetssätt. Du kan räkna med att du som anställd kommer få den hjälp du behöver för att trivas och utvecklas inom ditt och andra områden.
Som anställd hos oss är du och dina kollegor den viktigaste delen till att företaget fungerar väl. Arbetar du inom installation går du under kollektivavtal med Byggnads och det ser vi som en självklarhet, både för er och för företagets välmående. Den mest självklara anledningen för dig att välja oss är att vi sätter dig i fokus
Vi ser företaget som en framtida branschledande aktör och agerar därför därefter. Samtliga anställda hos oss vill vi ge möjligheten till personlig utveckling och vi tror på att det är våran väg till framgång. Tillsammans kan vi skapa en grönare framtid.

JOBB I VÅRT FÖRETAG

Välj vad du är intresserad av och tryck sedan på bilden för att kontakta oss

Snickare & Montör

Vi söker för tillfället utbildade solcellsmontörer och snickare i Västsverige. Krav på körkort samt flytande svenska i tal och skrift. Vi ser det som meriterande med erfarenhet inom branschen men det är inget krav.

Elektriker

Vi söker ständigt efter erfarna elektriker, har du tankarna i att byta arbete eller är bara allmänt intresserad av solcellsbranschen så tar vi gärna emot ditt CV. Vi arbetar gärna med partnerbolag, söker du en installatör för ett samarbete är vi alltid intresserade.

Säljare

Vi söker säljare med intresse av att lära sig branschen och ta ett större ansvar. Att jobba som säljare för oss innebär att vara flexibel i sin arbetsroll, förutom att sitta och ringa kunder kommer du också att besöka befintliga samt potentiella kunder för samtal och inspektioner.